top of page

Schrijf je leven

16 januari 2025

Price

250 Eur

Duration

5 weken

Het maakt niet uit of je een beroemde politicus bent, een doodgewone burger, of iemand daartussenin; iedereen heeft een verhaal dat het waard is om te vertellen. Misschien wil je iemand erkennen die een verschil heeft gemaakt in je leven, je unieke reizen en ervaringen delen, of je familiegeschiedenis vastleggen voor vrienden en familie. "Schrijf je leven" is je eerste stap naar autobiografisch schrijven en leert je stap voor stap hoe je je verhaal op papier kunt zetten.


Tijdens deze vijfdelige lessenreeks ontdek je je eigen stem, waardoor je verhaal uniek wordt. Onder de deskundige begeleiding van ervaren schrijfcoach Colette Victor, leer je je observaties te verscherpen en je verteltechnieken te verbeteren. Via verschillende schrijfoefeningen word je begeleid in het vastleggen van je herinneringen.


Iedereen heeft een verhaal om te vertellen. Deze cursus is de eerste stap naar het jouwe.


Niveau: beginners en beginners met enige ervaring

Wanneer: 5 donderdagavonden: 16, 23, 30 januari; en 6 en 13 februari van 18u30 - 21u00.

Waar: Bibliotheek Sans Souci in Elsene (addres: Rue Sans Souci 104; 1050, Elsene)

Prijs: €250; vroegboekkorting €220 voor 15 december 2024.


Meer informatie nodig? Stuur een mail naar info@wordcraft-collective.eu of bel naar Colette op 0485 126 143


Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!


 

Betalingsgegevens


  • De cursus kost €220 voor vroege inschrijvingen vóór 31 augustus en €250 voor deelnemers die zich daarna inschrijven. Onze bankgegevens zijn: Wordcraft Collective; BE27 0019 5813 667


  • Je kunt je inschrijven voor de cursus door het inschrijfformulier in te vullen. Voor meer informatie over de cursus kun je ons mailen op info@wordcraft-collective.eu.

  • We zullen je de betalingsgegevens per e-mail toesturen. Betaling verzekert je plaats op de cursus. Bevestiging van de betaling ontvang je per e-mail.

  • Het is mogelijk om de cursus in 2 of 3 termijnen te betalen. Stuur ons een e-mail op info@wordcraft-collective.eu als je van deze optie gebruik wilt maken.

  • Als het cursusgeld te hoog is door persoonlijke omstandigheden, zelfs met de mogelijkheid om in termijnen te betalen, laat het ons dan weten via e-mail. We zullen proberen tot een oplossing te komen die voor beide partijen werkt. Zit er niet om verlegen.

  • Na inschrijving heb je 14 dagen bedenktijd tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om je inschrijving zonder opgaaf van reden te annuleren door een e-mail te sturen naar info@wordcraft-collective.eu. Hierna is je inschrijving definitief, geen restitutie mogelijk.


*In het geval dat er bij aanvang van de cursus minder dan 6 deelnemers zijn ingeschreven, behouden wij ons het recht voor de cursus te annuleren. We zullen alle ingeschreven deelnemers op de hoogte brengen van de annulering. In dit geval zullen we alle deelnemers het volledige bedrag van het betaalde inschrijfgeld terugbetalen.Colette Victor

Colette Victor is een bekroonde auteur van onder andere Head Over Heart (Chicken House, 2013) en What to do with Lobsters in a place like Klippiesfontein (Cargo Publishing, 2015). In 2018 won Colette de BBC World Service & British Council International Radio Playwriting Competition voor haar hoorspel By God's Mercy. Voor hetzelfde stuk stond ze op de shortlist van de Imison Award 2020 voor het beste originele script van een nieuwe radiomaker. In 2019 behaalde ze haar MA in Creative Writing aan de Manchester Metropolitan University. Ze is een ervaren schrijver van vele jaren en een opgeleide docent creatief schrijven. Colette heeft ruime ervaring in het coachen van nieuwe schrijvers, het geven van workshops, het organiseren van schrijversretraites en het geven van opbouwende kritiek.

Colette Victor
bottom of page